Pelit jatkuvat lauantaina tyhjille katsomoille - "Pelaajat ovat innoissaan jo siitä, että pelit jatkuvat"

08.01.2021

Kiekko-Espoon ottelut jatkuvat lauantaina päiväottelulla HPK:ta vastaan Tapiolan kakkoshallissa. Kello 12:35 alkava ottelu pelataan suljetuin ovin tyhjille katsomoille, joka tuo otteluun omanlaisen latauksensa.

- Totta kai yleisö, varsinkin kotiyleisö, tuo pelaamiseen aina extrabuustin, mutta nyt eletään poikkeuksellista aikaa. Uskon, että kaikki pelaajat ovat innoissaan jo siitä, että sarjapelit jatkuvat, espoolaisten kapteeni Annina Rajahuhta pohtii.

Viimeisin ottelu Kiekko-Espoolla on marraskuun lopussa, jolloin Lukko kaatui vieraissa 12-0. Tämän jälkeen joukkue ei ole päässyt pelaamaan, mutta harjoittelu on mahdollistettu.

- Olemme olleet joukkueen kanssa todella oikeutettuja, sillä olemme saaneet jatkaa jäällä treenaamista koronatilanteesta huolimatta.

- Meillä on nyt takana useampi todella hyvä treeniviikko ja nyt päästään siirtämään harjoituksia tehtyä työtä pelikentille, Rajahuhta kertoo.

Joukkue on lähdössä otteluun innoissaan. Vastaan tulee alkusarjassa kuudenneksi sijoittunut, HPK. Hämeenlinnalaisjoukkue on ollut aktiivinen ja luisteleva joukkue, jollaisen ryhmän Rajahuhta uskoo lauantainakin olevan jäällä.

- Uskon, että pystymme vastaamaan tähän meidän laajalla ja laadukkaalla materiaalilla. Pelillä, jossa kiekko liikkuu vauhdikkaasti ja oivaltavasti pelaajien välillä, Rajahuhta uskoo.

Ottelu HPK:ta vastaan alkaa siis kello 12:35. Yleisöä ei sisään halliin oteta, mutta peliä pystyy seuraamaan Ruutu +- palvelun kautta.

Teksti ja kuva: Joni Hildén