Piikkipaikalta tauolle!

20.12.2018

Blues Naisten nousujohteinen syksy jatkui myös Naisten Liigan ylemmässä jatkosarjassa, kun viimeisenä viikonloppuna kukistui tiukissa otteluissa sekä Kuortane että Kalpa Kuopiosta. Tauolle lähdetään sarjan kärkipaikalta, joskin tiukasti takana tulevat Tampereen Ilves ja Oulun Kärpät.

Fysiikkavalmentaja Jarmo Törmäsen johdolla hyvin harjoiteltu kesä ja syksy on näkynyt myös jäällä läpi koko joukkueen, minkä lisäksi on noussut esiin komeita yksittäisiä suorituksia. Lokakuun kuukauden pelaajaksi valittiin Bluesin Annina Rajahuhta ja heti perään marraskuussa kuukauden pelaaja oli Minttu Tuominen. Vahva syksy on näkynyt myös maajoukkue-edustusten määrissä ja tyttöjen alle 18-vuotiaiden MM-kisoihin Japaniin matkaa Espoosta maalivahti Erica Jaskari, puolustaja Nelli Laitinen ja hyökkääjä Sofia Nuutinen. Naisleijonissa on esiintynyt maalivahti Jenna Silvonen, puolustajat Ella Viitasuo, Minttu Tuominen, Nelli Laitinen sekä hyökkääjät Tinja Haukijärvi, Emmi Rakkolainen ja Annina Rajahuhta.

Tauolla tarkoitus on vetää ensin hyvä treenijakso, sen jälkeen rauhoittua joulua varten ja sitten taas ollaan valmiina kohti kevään koitoksia ensin Naisten Liigassa ja kohti kotikisoja. 

Seuraava kotiottelu

Blues - Ilves 16.1.2019 kello 18.50 Tapiola 2 , tervetuloa!!