Pleijareita kohti

27.02.2019

Blues - XX tiistaina 5.3 kello 16.30 Tapiola 2

Kuluneet viikot ovat olleet Blues naisten osalta hieman erilaisia kuin esimerkiksi viime kaudella. Maajoukkuetauon, penkkariviikonlopun sekä puolivälierien pelaamisen vuoksi pitkäksi venynyt tauko sarjaotteluista ennen tulevana tiistaina käynnistyviä välieriä on haastavuudestaan huolimatta tarjonnut mahdollisuuksia muunlaiseen tekemiseen.

Joukkue on voinut keskittyä harjoittelemaan kovan jakson sekä pelannut otteluita poikia vastaan. Pikkuvammat on myös voitu parannella rauhassa. Lauantain treenien päätteeksi joukkue hioi henkeä ja haki erilaista fyysistä tekemistä naapurirakennuksen Export Extreme temppupuistosta. Videon tapahtumasta voi katsoa Blues Naisten Facebookista tai Instasta.

Tauon aikana joukkue täydentyi myös yhdellä uudella toisesta joukkueesta siirtyneellä liigapelaajalla, kun TPS:stä siirtyneen Juulia Salosen lisäksi mukaan tuli tehokkaan kauden tähän asti pelannut nuori Ida Kuoppala Vaasan Sportista.

Myös sarjan runkosarjan perusteella valitussa All Stars - kokoonpanossa oli vahva edustus espoolaisia. Tähtikentällisessä oli mukana peräti 4 Bluesilaista, kun maalivahti Jenna Silvonen, puolustajat Minttu Tuominen ja Nelli Laitinen sekä hyökkääjä Annina Rajahuhta valittiin mukaan.

Vaikka välierävastus on vielä auki ja riippuu puolivälierien tuloksista, odottelevat espoolaiset jo kovasti tulevaa tiistaita.

-Kyllähän pelaaminen on kaikkein parasta ja varsinkin play off pelaaminen. Tiistai on ollut mielessä jo pidempään ja sitä odotetaan malttamattomana. Meillä on joukkueessa hyvä fiilis ja nyt vielä muutamien treenien ja vika treenipelin kautta haetaan tuntuma tosissaan tekemiseen. Toivottavasti mahdollisimman moni löytää Tapiolaan, sillä aiomme näyttää tiistaina parasta osaamistamme ja tietenkin kotiyleisön tuki on tosi tärkeää, kommentoi väkevän kauden tähän asti pelannut Blueshyökkääjä Tinja Haukijärvi.