Positiviisuus johti Kiekko-Espoon murskavoittoon

27.10.2019

Lauantaina Kiekko-Espoo ei jättänyt epäilyksille sijaa siitä, kumpi joukkueista oli parempi, kun se kaatoi kotonaan Vaasan Sportin 11-0. Pisteet jakautuivat tasaisesti eri pelaajille, vaikka Minnamari Tuomisen saldona oli 2+3 eikä se kypärätemppukaan ollut kaukana.

- Tosi hyvä peli oikeastaan koko joukkueelta. Saimme tehot irti, jotka ovat olleet vähän hukassa. Maalipaikkoja olemme luoneet aikaisemmissa peleissä tosi paljon, mutta ei olla sitten viimeistelty niin hyvin. Nyt onnistui se viimeistelykin sitten, Tuominen iloitsi.

Pelissä tuli niin paljon maaleja, että kapteenikin meni laskuissa sekaisin, kun puhuttiin hänen maaleistaan.

- Sen yhden muistan, kun olin takatolpalla ja Rouskulta (Nea Ruuskanen) tuli nappisyöttö. Siitä ei pystynyt edes laittamaan ohi, Tuominen totesi.

Onnistumiset ottelussa ruokkivat onnistumisia, joka näkyi selkeästi katsomoon astikin. Jos ensimmäisessä erässä tehot vielä uupuivat, niin toisessa erässä niitä tulikin sitten jo enemmän ja kolmannessa vielä lisää. Päävalmentaja Sami Haapanen uskoi ottelussa positiivisuuteen, joka myös näkyi.

- Alku ei ollut hyvä, mutta peli oli nousujohteinen. Kaksi ensimmäistä erää viisi nolla ja viimeinen erä kuusi nolla. Mielestäni se oli meille hyvä ja jäi hieno muistijälki huomiseen, Haapanen vakuutti.

Ottelu Ilvestä vastaan pelataan sunnuntaina 27. lokakuuta kello 14:50.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Tobi Malmström