Pudotuspelien MVP jatkaa Espoossa

05.05.2021

Pudotuspelien MVP:ksi valittu Tiia Pajarinen jatkaa uraansa hallitsevan Suomen mestarin Kiekko-Espoon riveissä myös kaudella 2021-2022. Ilmiömäisiä torjuntoja esittänyt Pajarinen lähtee tulevaan kauteen itsevarmuutta uhkuen.

- Viime kevät toi itseluottamusta ja lisäenergiaa kesätreenaamiseen, joka antaa hyvät lähtökohdat tulevaan kauteen, Pajarinen toteaa.

Polvijärveltä kotoisin oleva maalivahti on viihtynyt Espoossa hyvin ja on saanut erinomaista valmennusta, joka on opiskeluiden ohella yksi iso syy naisen jatkamiselle mestarijoukkueessa.

- Isoin syy on kuitenkin tämä joukkue ja se, miten hyvä täällä on olla. Espoossa on voittamisen kulttuuri ja se näkyy kaikessa tekemisessä arjessa. Vaikka olen tällainen maalaistyttö syntyjäni, on Espoo alkanut tuntumaan kodilta, Pajarinen kertoo.

Pajarisen lisäksi maalivahtiosastoa täydentää Minja Drufva. Lohjalla syntyneelle 19-vuotiaalle Drufvalle tuleva kausi on kolmas Espoossa.

- Viihdyn Espoossa hyvin. Joukkueen henki on hyvä ja todella innoissani lähden tämän porukan kanssa myös uuteen kauteen. Kuluneella kaudella korona aiheutti edelleen omia kuvioitaan, mutta onneksi pääsimme pelaamaan pleijarit ja juhlimaan mestaruutta, Drufva kiteyttää.

Pajarisen ja Drufvan lisäksi maalivahtiosastoa täydentää Alexandra Väyrynen. Espoolaiskasvatti pelasi päättyneellä kaudella kaksi ottelua, joista toisessa hän torjui uransa ensimmäisen nollapelin naisten SM-sarjassa.

- Espoossa on mahdollisuudet kehittää itseään kaikilla osa-alueilla laadukkaissa ympäristöissä, osaavien ja määrätietoisten ihmisten parissa, Väyrynen iloitsee.

Kiekko-Espoon valmennuksessa jatkaa Sami Haapanen ja hän on saanut avukseen Markku Tiinuksen. Maalivahtien kanssa työtään jatkaa Risto Jaakkola ja Viola Kaukosen vastuulla on fysiikkaharjoittelu.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Niklas Grünsberg