Rajahuhta jatkoaikavoiton arkkitehtina

22.09.2019

Kiekko-Espoon viikonlopun toinen kamppailu päättyi 4-3- voittoon jatkoajalla, kun Minttu Tuominen pisti voitto-osuman Kalpan maaliin Tapiolassa. Tasaisen ottelun ehdoton sankaritar oli Annina Rajahuhta, joka oli mukana jokaisessa espoolaisten osumassa.

- Parempi peli oli kuin lauantaina, kun saatiin paljon paikkoja. Edelleen silti tehottomuus vielä vaivasi, Rajahuhta pohti.

Täysin tuhoon tuomittua sinisten peli ei ollut, vaikka kuopiolaiset muutamaan otteeseen ottelua johtivat.

- Noustiin kahdesti rinnalle ja sitten vielä ohitse, niin siihen pitää olla tyytyväinen, Rajahuhta totesi.

Kiekko-Espoon viikonloppua vaivasi jostain kumman syystä tehottomuus, vaikka viisi kertaa kiekkoa vastustajien maaleista kaivettiinkin. Paikkoja useampaan osumaan oli molempina päivinä.

- Ihan järjetön määrä joudutaan tekemään yhtä maalia kohti töitä. Lauantaina 52 laukausta ja yksi maali, niin kyllä se kertoo siitä, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen jyrähti.

Maalintekoharjoittelun perään Rajahuhta huuteli ja hänen toiveensa on valmentajan mukaan toteutumassa seuraavalla viikolla.

- Kyllä jokaisessa treenissä tehdään maaleja, mutta nyt tehostetaan sitä, Haapanen tokaisi.

Maalintekoa on hyvä harjoitella, sillä ottelut eivät ole missään vaiheessa vielä helpottumassa, vaan seuraavaksi vastaan tulee nuori ja nälkäinen Kuortaneen joukkue.

Teksti: Joni Hildén