Rajahuhta "Pitää ottaa iso miettimistauko"

05.01.2020

Kiekko-Espoon tappioputki sai jatkoa sunnuntaina Hämeenlinnassa, kun HPK kaatoi espoolaiset 2-1. Pitkän 127 minuutin nollaputken jälkeen saatu maalikaan ei saanut ilonkaretta vierailijoiden naamalle, kun kolmas perättäinen tappio oli tullut.

- Maali tuli, mutta ei se lohduta koska hävisimme joukkueena. Se on se isoin pointti. Meidän pitää kaikkien pelaajien nyt keksiä ne lääkkeet, millä me pääsemme sinne lähemmäksi maalintekopaikkoja ja iskemään ne kiekot sisään, maalin tehnyt Annina Rajahuhta kommentoi.

Jäähyrikkaassa ottelussa Kiekko-Espoolla oli mahdollisuuksia useaan kertaan pistää kiekkoa sisään, mutta niistä paikoista ei valkoisissa pelannut vierasjoukkue onnistunut. Maalinteko on ollut vaikeata ja se on johtanut viime aikaisiin tappioihin.

- Tämän pelin jälkeen pitää ottaa sellainen erittäin iso mietintätauko ja pohtia, mitkä asiat ovat johtaneet, että emme ole päässeet maalintekopaikoille, Rajahuhta totesi.

Rajahuhdasta pettymys huokui todella, kuten koko muustakin joukkueesta espoolaisten kävellessä pukuhuoneeseen. Ilo oli poissa myös päävalmentaja Sami Haapasen kasvoilta, Kiekko-Espoon kärsittyä kolmannen tappionsa putkeen.

- Jos pelissä ei ole mitään rakenteita ja ollaan pelihitaita, ei ne paikatkaan ole mitään täydellisiä. Vaatii hyviä onnistumisia noista paikoista, Haapanen tylytti.

- Kyllä meidän tarvitsee katsoa syvälle peiliin ja miettiä pelin rakenteita, ja pelin kuntoon laittamista.

Seuraavan mahdollisuuden kurssin kääntämiseksi Kiekko-Espoo saa viikon kuluttua lauantaina, jolloin se kohtaa Oulussa Kärpät.

Teksti ja kuva: Joni Hildén