Rantalasta ottelun paras pelaaja - Kiekko-Espoo nollasi HPK:n

18.09.2021

Kiekko-Espoo kaatoi Naisten liigan toisessa ottelussaan Tapiolassa HPK:n 8-0. Ottelun parhaimmaksi pelaajaksi valittiin kesällä espoolaisten riveihin siirtynyt Sanni Rantala, joka antoi ottelussa syötön kotijoukkueen neljänteen maaliin. Hänet valittiin myös Guido'sin kotijoukkueen parhaimmaksi pelaajaksi.

- Saatiin joukkueena ainakin paljon hyökkäyspeliä harjoiteltua, Rantala toteaa.

Rantalan viime kausi meni kokonaisuudessaan pieleen, kun loukkaamiset häiritsivät eikä lopulta hän päässyt pelaamaan yhtäkään ottelua Kuortaneen paidassa. Nyt tilanne on ollut toinen ja kahdessa ottelussa hänellä on ollut hyvin vahva rooli espoolaisten puolustuksessa.

- Todella kiva on ollut päästä pelaamaan pitkän loukkaantumisen jälkeen. Kyllä se on vielä hakemista, mutta eiköhän se tästä kauden aikana parane, Rantala pohtii.

Nuori vasta 19- vuotias kiekkolupaus on osoittanut jo nyt puolikuntoisenakin olevansa erinomainen vahvistus espoolaispuolustukseen, eikä tehojakaan ole pihdannut, sillä KalPaa vastaan niitä syntyi yhden maalin ja yhden syötön verran. Nyt HPK:ta vastaan yksi syöttö kerrytti pistetiliä.

Rantalan lisäksi tehoille ottelussa pääsivät Emmi Rakkolainen kahden maalin ja yhden syötön verran, kuten myös Tinja Haukijärvi samoilla tehoilla. Vahvaa pelaamista osoittivat myös Emmi Leinonen sekä Elisa Holopainen, jotka molemmat antoivat kaksi maalin johtanutta syöttöä.

Kiekko-Espoon tarina jatkuu sunnuntaina Kuopiossa, kun joukkue matkustaa Niiralan monttuun, jossa joukkueella on hyvät muistot viime keväältä. Niillä muistoilla ei tosin enää tässä vaiheessa tee mitään, vaan keskittyminen pitää olla täysillä tähän uuteen KalPa-peliin. Ottelu näkyy Leijonat.tv- nettikanavalla kello 13:45 lähtien.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: 002 Production / Riku Eskelinen