Rekry: Tyttökiekon lajipäällikkö kaudelle 2020-21

02.04.2020

Kiekko-Espoo ry on Suomen suurin jääurheiluun erikoistunut junioriseura ja Espoon naisten joukkue Suomen menestynein naisten joukkue. Haluaisitko sinä mukaan kehittämään espoolaisten tyttöjen pelaajapolkua?

Haemme kaudelle 2020-2021 Tyttökiekon Lajipäällikköä täysipäiväiseen toimeen.

Työhön haetaan intohimoisesti nais - ja tyttökiekkoon suhtautuvaa henkilöä. Edellytämme toimeen valittavalta henkilöltä käytännön kokemusta vastaavasta työstä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn osana valmennuspäälliköiden tiimiä sekä hyviä vuorovaikutus - ja yhteistyötaitoja. Valitun henkilön olisi hyvä tuntea pääkaupunkiseudun tyttökiekkokenttä.

Tyttökiekko on murrosvaiheessa, ja etsimmekin tiimiimme ihmistä, joka ei pelkää ajatella ja kokeilla uusia toimintamalleja.

Toimenkuva sisältää muun muassa alla olevia tehtäviä:

  • Valmennuspäällikön tehtävät sekä hallinnollinen vastuu Kiekko-Espoo ry:n tyttöjen juniorijoukkueissa, sekä keskustelua ja yhteistyötä naisten ja tyttöjen kilpa-urheilupuolen valmennuspäällikön kanssa, yhteistyön koordinointi poikajoukkueiden kanssa seuran muiden valmennuspäälliköiden kanssa
  • Tyttökiekkokoulun sekä tyttöjen harrastetoiminnan koordinointi, markkinointi ja ohjaaminen sekä erillisten rekrytointikampanjoiden järjestäminen ja uusien rekrytointimallien kehittäminen
  • Yhteistyöseurojen tyttötoiminnan sparraaminen
  • Toimii tyttökiekon yhteyshenkilönä Suomen Jääkiekkoliittoon, osallistuu Suomen Jääkiekkoliiton koulutustapahtumiin sekä tyttökiekkotoimijoiden palavereihin ja kehitysprojekteihin

Työ vaatii oman auton käyttömahdollisuutta, sillä työn suorituspaikat ovat eri puolilla pääkaupunkiseutua. Työ sisältää ilta - sekä viikonlopputyötä.

Henkilövalinta suoritetaan avoimen haun kautta. Hakuaika 2.-11.4.2020.

Työsopimus alkaa 1.5.2020 ja on määräaikainen 30.4.2021 saakka. Toimi on tarkoitus vakinaistaa ensimmäisen kauden jälkeen.

Lähetä hakemuksesi ja palkkaustoiveesi sähköpostitse osoitteeseen: mari.ahvensalmi@espoonkiekkoseura.fi

Lisätietoja tyttökiekon valmennuspäälliköltä:

Mari Ahvensalmi, mari.ahvensalmi@espoonkiekkoseura.fi, 044 359 5505