Schalin ja Eronen jatkavat - Grönlund sisään uutena

07.05.2021

Sarjan nuorimpiin pelaajiin menneellä kaudella lukeutunut Julia Schalin jatkaa Kiekko-Espoossa myös tulevalla kaudella. Poikajunioreista Naisten Liigaan siirtynyt Schalin esitti viime kaudella varmoja otteita ja sai siitä kiitokseksi myös peliaikaa.

- Henkilökohtaisesti huomasin viime kaudella pysyväni hyvin parhaimpien pelaajien mukana, joten sitä myötä ensi kaudelle tavoitteena on oman roolin kasvaminen, Schalin toteaa.

Schalinin lisäksi jatkosopimuksen espoolaisseuraan on tehnyt myös Ada Eronen, joka pelasi jo kolmannen kautensa liigajoukkueen mukana. Urakehitys pisteiden valossa on ollut nousujohteinen pelaten liigauransa parhaimman kautensa tähän asti.

- Hyvällä ja innokkaalla mielellä lähden tulevaan kauteen. Peleistä odotan tiukkoja ja treeneistä kovia. Meillä joukkueen taso on kova ja siinä on hyvä paikka kehittyä pelaajana, Eronen pohtii.

Schalin sekä Eronen on valittu myös tyttöjen maajoukkueeseen mukaan ja kolmas maajoukkueeseen valittu tuore espoolaispelaaja on HIFK:n Akatemiasta siirtyvä Erica Grönlund.

- Todella hyvillä ja energisillä fiiliksillä tulen Espooseen. Tulevalta kaudelta odotan paljon kehittymistä ja yhteisiä hetkiä joukkueen kanssa. Joukkueeseen tuon nuorta energiaa ja periksiantamattomuutta sekä tahtoa pelata joukkueen eteen, Grönlund kuvailee.

Ensimmäiseen liigakauteensa valmistautuvalle Grönlundille joukkueen vaihdos ei ole ainoa muutos, vaan myös asuinpaikan suhteen on muutoksia tapahtunut.

- Muutettiin puoli vuotta sitten Espooseen, niin matka hallille on lyhyt. Joukkueeseen on helppo siirtyä, kun tuntee jo osan porukasta.

Näiden sopimusten myötä Kiekko-Espoolla on nyt kasassa kuusi pelaajasopimusta tulevalle kaudelle.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Riku Laukkanen