STARK jatkaa Kiekko-Espoon pääyhteistyökumppanina

11.09.2021

Rakennustarvikeketju STARK ja Kiekko-Espoon naisten liigajoukkue jatkavat yhteistyötään. Kumppanuuden jatko julkistetaan tänään Naisten Liigan kauden avausottelussa Espoon Tapiolassa.

Tähtäämme naisjääkiekossa houkuttelevuuden lisäämiseen - niin pelaaja- kuin katsojamäärissä. Samalla tavoin Starkin tavoitteena on rohkaista naisia kohti vastuullisempia työtehtäviä ja nostaa naisten osuutta rakentamisen toimialalla. Muutos luodaan sitkeällä työllä ja vahvan yhteistyön kautta.

"Olemme erittäin tyytyväisiä, että Stark jatkaa pääyhteistyökumppaninamme, sillä tällaisen yhteistyön avulla mahdollisuutemme kehittää naiskiekkoilun tunnettuutta ja näkyvyyttä paranevat merkittävästi. Vahvat kumppanit edesauttavat kiekkoilijoiden kehittymismahdollisuuksia ja helpottavat heidän arkeaan. Siten pystymme myös luomaan selkeän näkymän ja pelaajapolun eteenpäin kaikille tyttökiekkoilijoille: Heidän matkansa voi jatkua kiekkokoulusta edustusjoukkueeseen asti. Niin rakennustyömaalla kuin jäähallillakin unelmat rakennetaan valmiiksi kerros kerrokselta - Yhdessä!", sanoo joukkueen manageri Jarkko Malm.

"Naisia työskentelee rakentamisen toimialalla edelleen aivan liian vähän. Starkin naisjaostossa haluamme omalta osaltamme rohkaista ja edesauttaa oman yrityksemme naisia kohti vastuullisempia työtehtäviä, ja toimialatasolla lisätä rakennusalan kiinnostavuutta työpaikkana. Tilanne on hyvin samankaltainen myös naisten jääkiekossa. Kiekko-Espoo-yhteistyön takana on halumme kantaa kortemme kekoon entistä vahvemman naisjääkiekon puolesta", sanoo Starkin naisjaoston puheenjohtaja ja yrityksen henkilöstöjohtaja Riikka Tarkiainen.

STARK toivottaa menestystä Kiekko-Espoolle ja entistä vahvemmalle naisjääkiekolle.