Syntymäpäiväsankarit ratkaisivat pelin

08.09.2019

Kauden toinen ottelu päättyi Kiekko-Espoon 4-2- voittoon Kuortaneesta. Ottelun sankareiksi nousivat syntymäpäiviään viettäneet Emmi Rakkolainen ja Tinja Haukijärvi. Espoolaisten hienosta ensimmäisestä erästä huolimatta, peli ratkesi vasta kolmannessa erässä.

- Olihan se tiukka kamppailu, kaverilla on todella luisteluvoimainen porukka. Kyllä ne saivat meidät todella koville tuossa. Onneksi kolmanteen erään saatiin pakka kasaan ja tarvittavat maalit, Rakkolainen valaisi.

Rakkolainen onnistui pistämään kiekon kertaalleen maaliin, mutta pelasi koko ottelun tyylilleen uskollisesti vakuuttavasti. Haukijärvi oli aamun tehokkain pelaaja, joka paukutti Kuortaneen verkkoon kaksi osumaa, toinen niistä jäi myös ottelun voittomaaliksi.

- Kai se oli jotain synttäripelipäivän intoa, Haukijärvi naureskeli.

Samoilla ajatuksilla oli myös päivän toinen synttärisankari, Rakkolainen.

- En tiedä mikä synttäripiikki meillä oli, mutta jostain syystä molemmat sattuivat onnistumaan.

Kokonaisuutena kauden avausviikonloppu oli Kiekko-Espoolta onnistunut, kun pistetili karttui kuuden pisteen verran. Tekemistä toki vielä riittää, mutta lähtökohdat ovat kauteen jopa paremmat kuin viime kaudella.

- Hyvä startti oli kaiken kaikkiaan. Oli vähän sellainen viikonloppu, että täällä oli enemmän tai vähemmän hyvin valmistauduttu kauteen, eri joukkueet ja muutenkin, ketkä tässä toiminnassa ovat mukana, Kiekko-Espoon valmentaja Timo Löppönen totesi.

Kiekko-Espoon kausi jatkuu viikon päästä lauantaina, kun joukkue matkustaa Turkuun TPS:n vieraaksi. Espoolaisten ensimmäinen kotiottelu on edessä Tapiolassa 21. syyskuuta.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén