Taas pelataan!

20.10.2017

Tulevana viikonloppuna Bluesilla on jälleen kahden pelin mahdollisuus.

 

Hyvään vireeseen päässyt joukkue matkaa lauantaina Hämeenlinnaan paikallisen kerhon vieraaksi. Sarjataulukossa peräkkäin sijoilla 3 ja 4 olevat joukkueet ovat kohdanneet tämän kauden kuluessa kertaalleen Espoossa, jossa HPK käänsi varsin tasaisen ottelun itselleen lukemin 1-2. 

Sunnuntaina Tapiolaan saadaan vieraita Pohjanmaalta kun Kuortane kohdataan niinikään toiseen kertaan kuluvalla kaudella. Ensimmäisessä kohtaamisessa Kuortaneella oli Blues vahvempi numeroin 2-6. Kuortane voitti viime viikonloppuna sarjakärki Oulun Kärpät, joten myös kuortanelaiset ovat kovassa vireessä. Ottelu alkaa Tapiolassa kello 12.20. 

Vahvan paluun edellisenä viikonloppuna tehnyt ja kahteen peliin 3 tehopistettä saalistanut Minttu Tuominen on jälleen pelikunnossa. Loukkaantuneiden listakin alkaa hiljalleen lyhentyä ja pelaajia toivottavasti saadaan mukaan harjoituksiin hiljalleen. 

Tuominen odottaa mielenkiintoista viikonloppua,

-Hyvillä fiiliksillä kohti viikonloppua. HPK on ollut alkukauden ihan kärkijoukkueita. Lisäksi maalissa on erittäin hyviä otteita esittänyt maajoukkuevahti Meeri Räisänen, joten siellä päässä sopiva haaste. 

-Kuortaneella intoa puhkuva nuori joukkue. Edellinen peli oli loppuun asti tiukka vaikka voittoomme päättyikin. Innolla lähdemme kohti pelejä ja tervetuloa kaikki Tapiolaan!  

 

Seuraava kotipeli

Blues – Kuortane su 22.10 kello 12.20, Tapiola 2.

Liput 5€, kausikortti 50€.