Tapiolassa tyttöleijonien kukitus - Ilves vahvempi ottelussa

17.01.2019
Kuva: Annu Rokkanen

Keskiviikkona Tapiolassa juhlittiin ottelun alla vielä tyttöleijonien Japanin MM-kisoissa voittamaa pronssimitalia kukittamalla paikallaolleet pelaajat. Lisäksi EKS f/g tytöt olivat saattamassa pelaajat jäälle ja pelaamassa demopelin erätauolla.

Kuva : Annu Rokkanen

Bluesista tuoreita mitalisteja ovat tyttöleijonien kapteeni Nelli Laitinen, ykkösmaalivahti Erika Jaskari sekä hyökkääjä Sofia Nuutinen. Ilveksen paidassa puolessa pelaa tyttöleijonien Elli Suoranta.

Kukat ojensi Espoon Liikunta- ja Nuorisotoimenjohtaja Martti Merra.

Itse ottelussa kävi alussa selväksi, että tamperelaisille oli jäänyt hampaankolon viikontakaisesta Tesoman pelistä, jonka Blues vei nimiinsä lukemin 1-2. Ilveksellä oli vauhti päällä ja jo minuutin pelin jälkeen Johanna Juutilainen vei tupsukorvat johtoon. Erän lopulla syntyi tamperelaisten toinen maali.

Toisessa erässä Blues sai juonesta paremmin kiinni, mutta maalit silti Ilvekselle. Kahden erän jälkeen tauolle 0-4 lukemissa. Bluesin Minttu Tuominen toi espoolaiset kolmannen erän alussa taululle kaventamalla 1-4:ään, mutta Linda Välimäki viimeisteli vielä Ilvekselle loppulukemat 1-5.

Tappiosta huolimatta Blues jatkaa sarjan ykkösenä.

Tulevana sunnuntaina Tapiolassa juhlistetaan Jääkiekkoliiton 90-vuotista taivalta juhlaottelulla. Paikalle on kutsuttu myös seuralegendoja sekä 20v sitten ensimmäisen Suomenmestaruuden Espooseen tuonut vuoden 1998-1999 Blues-joukkue. Ottelu alkaa kello 15.20 ja vastassa on Team Kuortane. Tervetuloa paikan päälle katsomaan ottelua sekä moikkaamaan entisiä espoolaispelaajia!

Blues-Kuortane Tapiola2 su 20.1 kello 15.20, tervetuloa!