Tehottomuus vaivasi Kiekko-Espoota

21.09.2019

Kiekko-Espoon kauden ensimmäinen kotiottelu Tapiolassa päättyi Kärppien 2-1- voittoon voittomaalikilpailussa. Ottelun ensimmäistä osumaa saatiin odottaa melkoisen pitkään, sillä Emmi Rakkolaisen lavasta tullut avausmaali nähtiin vasta ajassa 24:58.

- Meiltä kaksi hyvää erää, mutta kaveri pääsi loppuminuuteilla tasoihin. Nämä yhden maalin pelit yleensä kääntyvät puolin tai toisin, ja nyt kääntyi kaverille, Rakkolainen harmitteli.

Maali-ilottelua ei ottelussa ollut nimeksikään, mutta hyville maalipaikoille pelissä pääsivät molemmat joukkueet useammankin kerran. Läheltä piti- tilanteita oli pelissä sen verran, että ratkaisu olisi voinut tulla jo varsinaisella peliajalla.

- Olimme kyllä tehottomia, ja kun on yhden maalin peli, niin ne saivat maalin ja sitten mentiin jatkoajalle sekä rankkareille. He sitten lopulta käänsivät sen, Linnea Melotindos harmitteli.

Alkukausi on ollut espoolaisille voitokas, sillä tappioita ei ennen lauantain kamppailua ole tullut. Tälläkään kertaa ei täyttä pistepottia menetetty, vaan piste jäi plakkariin.

- Aika ailahtelevaa on ollut. On ollut hyviä pelejä ja sitten huonompia pelejä. Tähän saakka on ollut kivaa, kun olemme voittaneet, mutta nyt tuli tämä rankkarihäviö, Melotindos totesi.

Kovin pitkään ei Kiekko-Espoon leirissä ehditä tappion karvasta kalkkia nieleskelemään, sillä pelit jatkuvat jo sunnuntaina, kun keskipäivällä vastaan luistelee Kalpa. Ottelu Tapiola 2- hallissa alkaa kello 12:20.

Teksti: Joni Hildén