Tiukka peli päättyi maalin voittoon

02.10.2022

Kiekko-Espoo kukisti Kuortaneen tiukassa väännössä Tapiolassa 2-1. Peli oli hyvin niukkamaalinen ja pitkään näytti siltä, että lauantaina tapaan ratkaisua jouduttaisiin hakemaan jatkoajan kautta. Julia Schalin oli kuitenkin toista mieltä, kun päästiin kolmanteen erään.

- Kovavauhtinen matsi oli tänään, piti luistella paljon ja väännettiin kulmissa. Pitkään mentiin 0-0-tilanteessa, kunnes sitten kolmannessa erässä saatiin tehtyä tarvittavat maalit, Schalin totesi.

Schalin vastasi espoolaisten avausmaalista ja voittomaaliksi jääneen toisen maalin tehtaili Schalinin istuessa jäähyllä Sofia Nuutinen. Kuortane pääsi kuin varkain vielä maalin päähän, kahden naisen ylivoimallaan.

- Kuortane roikkui hyvin mukana ja sai tuohon ylivoimalle maalin. Jännäksihän se loppu meni, mutta olen tyytyväinen. Nousujohteinen peli, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen sanoi.

Ottelun toisessa erässä ei kuskin paikalla olijasta ollut epäselvyyttä. Espoo vyörytti ja Kuortane puolusti. Erän torjunnat kertovat karua kertomaan siitä, kummalla maalilla toisessa erässä pelattiin. Espoolaisten Tiia Pajariselle ei tullut yhtään torjuntaa, kun taas virkasisko Emilia Kyrkkö toisella maalilla asettui kiekon tielle 25 kertaa.

Kiekko-Espoon pelit jatkuvat viikon kuluttua lauantaina, kun joukkueen matkustaa HIFK:n vieraaksi Pirkkolaan.