Toinen erä käänsi ottelun Kiekko-Espoolle

29.09.2019

Kiekko-Espoo kaatoi lauantaina Kuortaneen Tapiola 2- hallissa 9-5- numeroin. Ottelun ensimmäinen erä oli hieman vaikeahko ja vierailijat pääsivät niskan päälle, mutta toiseen erään tuli sitten aivan eri näköinen espoolaisryhmä.

- Me puhuttiin siinä, että pitää alkaa pelaamaan itselle ja joukkueelle sekä myös katsomolle, koska ei ne varmaan tule tuollaista halutonta Kiekko-Espoon naisten joukkuetta katselemaan enää useampaan kertaan. Se herätti, joukkueen kapteeni, kaksi maalia tehnyt Minttu Tuominen totesi pelin jälkeen.

Toinen erä oli ottelussa käännekohta. Kiekko-Espoo ei jättänyt vierasjoukkueelle sen aikana minkäänlaisia mahdollisuuksia, josta numerot 5-0 kertoo kaiken. Vaikka 40 minuuttia ottelussa oli hyvää pelaamista, niin silti päävalmentaja Sami Haapasella riittää työsarkaa.

- Me valmistauduttiin taas huonosti. Viime viikolla puhuttiin maalinteosta, ei saatu koneita käyntiin, yritettiin pelaa neljällä ketjulla. En tiedä, katsotaan, opiskellaan, Haapanen latasi.

Opiskelu jatkuu sunnuntaina, kun Kiekko-Espoon Busmo- bussi matkaa kohti Tampereen Tesomaa. Vastassa on viime kevään finaalivastustaja jo toistamiseen tällä kaudella.

- Aika saman tyyppinen joukkue vastassa. Hyvin liikkuu ja taistelee, tosi vahva kaksinkamppailuissa. Vähän oli vaikeuksia siinä kauden avausottelussa, mutta uskon jos pelataan omalla tasolla ja hyvää joukkuepelaamista, niin voitetaan kyllä se peli, Tuominen pohti.

Teksti ja kuva: Joni Hildén