Turusta täysi pistepotti matkaan "Tää oli niitä otteluita jotka merkitty otteluohjelmaan"

14.09.2019

Kiekko-Espoo haki Turun Kupittaan jäähallista TPS:stä voiton 6-2- lukemin. Ottelusta tuloksena kolme pistettä, mutta joukkueen sisällä tunnelma vaikutti enemmän siltä kuin olisi tullut tappio kuin voitto.

- Tämä oli taas niitä pelejä, jotka on merkitty sarjaohjelmaan. Me oltiin työpaikalla, mutta oltiinko sitten sillä tasolla, mihin meidän pitäisi pystyä, niin itseni kuin koko joukkue, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen tokaisi.

Espoolaiset onnistuivat maalinteossa kuudesti, mutta silti pelistä puuttui jotain ja paikkoja olisi ollut laittaa peliväline sisään useammankin kerran. Päävalmentajan kanssa samoilla linjoilla on myös kolme maalia turkulaisten verkkoon laukonut Annina Rajahuhta.

- Eipä kauheasti voi kehua meidän suoritustamme. Ei oltu kyllä omalla tasolla tänään, Rajahuhta mietti.

Kiekko-Espoon pelit jatkuvat sunnuntaina HPK:ta vastaan. Kerho on astetta paria kovempi vastustaja kuin TPS lähtökohtaisesti on, joten naftaliinistä täytyy kaivaa taistelutahtoa peliin lisää.

- Huomenna pitää kyllä selkeästi saada joka osa-alueelle lisää, että pärjätään HPK:ta vastaan, Rajahuhta pohti.

Lauantain vaisua ilmettä mietittiin niin Rajahuhdan kuin Haapasenkin toimesta. Rajahuhta mietti syyn olevan mentaalipuolella, miksi peli ei ollut sellaista kuin olisi pitänyt olla. Haapanen puolestaan löysi syyllisen peilistä.

- Se on vastuullani valmistaa joukkue peliin. Jos valmistin sen tuolla tavalla, niin kyllä minä katson ensimmäisenä peiliin, Haapanen latasi.

Kiekko-Espoon kausi jatkuu sunnuntaina Hämeenlinnassa, jolloin vastassa on HPK.

Teksti ja kuvat: Joni Hildén