Viidelle pelaajalle jatkosopimus

28.05.2021

Hallitseva Suomen mestari Kiekko-Espoo on tehnyt jatkosopimukset Janina Aron, Tinja Haukijärven, Nea Katajamäen, Sofia Nuutisen ja Reetta Valkjärven kanssa. Jokainen heistä on kuulunut jo useamman vuoden espoolaisten vakiokokoonpanoon.

- Hyvillä ja luottavaisin mielin lähden kauteen. Espoossa on ollut todella hyvä ympäristö kehittyä. Innolla kohti seuraavaa kautta, Haukijärvi toteaa.

Haukijärvi kuuluu joukkueessa niihin pelaajiin, joilta on lupa odottaa tehoja ja ratkaisuvoimaa ottelun tärkeimmillä hetkillä. Myös Nea Katajamäki kuuluu joukkueessa heihin, jotka ovat kunnostautuneet pisteiden tekemisessä.

- Täällä on ollut hyvä olla, on hienot mahdollisuudet kehittyä yksilönä ja koko joukkueena. Joukkueen tekeminen on ollut läpi kauden korkeatasoista tekemistä ja sellaisessa ympäristössä on helppo viihtyä, Katajamäki sanoo.

Viime kaudella Sofia Nuutinen pääsi maistamaan hetkellisesti jopa pelaamista ykkösketjussa ja tehojakin syntyi. Harjoittelu on saanut paljon kiitosta pelaajilta ja tasokas valmennus sekä harjoittelu saa myös Nuutisen jatkamaan Espoossa.

- Jatkan Espoossa hyvillä mielillä, koska täällä on kiva joukkue, missä pelata ja harjoitteluolosuhteet ovat hyvät. On ollut mukavaa päästä takaisin treenaamaan ja valmistautumaan uutta kautta varten. Odotan jo innolla tulevia pelejä ja sarjan alkamista, Nuutinen innostuu.

Ilman puolustusta ei ole hyökkäystä. Välillä pakkiparinakin pelanneet Janina Aro ja Reetta Valkjärvi luutivat espoolaisjoukkueen takalinjoilla myös tulevalla kaudella. Kuten tässä vaiheessa kautta yleensä, myös heidän odotuksensa ovat korkealla.

- Hyvällä fiiliksellä odotan tulevan kauden pelejä. Tavoitteena on pelata kovia pelejä ja voittaa mestaruus. Olosuhteet ovat kunnossa ja joukkue on hyvä, Aro pohtii.

Samoilla linjoilla on myös Valkjärvi, joka on vuosien saatossa kotiutunut Espooseen.

- Espoosta on tullut vuosien varrella itselleni koti. Kiekko-Espoossa on voittamisen kulttuuri, joukkuehenki sekä arkitoiminta vuodesta toiseen todella korkealla tasolla, joka takaa hyvät olosuhteet kehittyä. Oma elämäni jääkiekon ulkopuolella on myös rakentunut Espooseen, Valkjärvi kertoo.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Riku Laukkanen