Viikonlopusta käteen kolme pistettä

11.09.2022

Kiekko-Espoo aloitti kauden viikonloppuna voitolla ja tappiolla. Lauantaina KalPaa vastaan tiukan pelin jälkeen kuopiolaiset veivät ottelun nimiinsä 3-2. Ensimmäisessä erässä KalPa meni kahden maalin karkumatkalle, mutta toisessa erässä Kiekko-Espoo tuli ensin maalin päähän ja sitten tasoihin. Ratkaisu nähtiin kolmannen erän viimeisellä minuutilla.

Sunnuntaina espoolaiset saapuivat Hämeenlinnaan aamutuimaan pelaamaan ottelun Kärppiä vastaan eksoottiseen aikaan kello kymmenen. Kahdessa ensimmäisessä erässä espoolaisryhmä vei ottelua. Ottelun voittomaali syntyi toisessa erässä, kun Sofia Nuutinen iski Ada Erosen syötöstä kiekon verkkoon. Peli päättyi Kiekko-Espoolle 1-0.

- Otetaan ilolla kolme pinnaa matkaan mukaan, enempäänkin olisi ollut saumoja, mutta emme olleet tarpeeksi hyviä siihen, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen toteaa.

Hämeenlinnassa pelatun avausturnauksen jälkeen sarjassa siirrytään normaaleihin yksittäisiin otteluihin ja Kiekko-Espoo kohtaa viikon päästä lauantaina virallisessa kotiavauksessaan Tampereen Ilveksen. Ottelu alkaa kello 16:15.