Viisi jatkosopimusta

23.06.2022
Kuva: Riku Laukkanen
Kuva: Riku Laukkanen

Kiekko-Espoon Naisten Liiga-joukkue solmi viisi jatkosopimusta kaudelle 2022-23. Maalivahdit Tiia Pajarinen, Alexandra Väyrynen, puolustaja Bianca Kanerva ja hyökkääjät Elsa Talvitie ja Erica Grönlund jatkavat Kiekko-Espoossa.

Maalivahtiosastolla jatkavat Tiia Pajarinen ja Alexandra Väyrynen odottavat innolla tulevaa kautta ja jatkamista Kivikovan paidassa.

- Viihdyn joukkueessa ja täällä kaupungissa. Opiskelut myös jatkuvat vielä täällä Espoossa ja ovat yksi syy jäämiseen. Odotan ensi kaudelta kovia pelejä ja joukkueena kasvamista. Itse pyrin tuomaan joukkueelle kokemusta tällaisena "vanhana" pelaajana ja olemaan esimerkillinen joukkuepelaaja niin jäällä kuin jään ulkopuolella. Haluan antaa joukkueelle mahdollisuuden voittaa joka pelissä ja treeneissä haastaa omia pelaajia, Pajarinen sanoo.

- Hyvillä ja odottavin mielin odotan tulevaa kautta. Erittäin laadukkaat harjoitteluolosuhteet ja lyhyet etäisyydet reenipaikkoihin saivat jäämään Espooseen. Koppiin tuon hyvää fiilistä sarkastisuuden ja huonon huumorin yhdistelmällä, ja tietysti tsemppistä kaikille, Väyrynen kommentoi.

Puolustaja Bianca Kanervalla on hyvät tunnelmat tulevasta kaudesta ja tavoitteena ottaa askelia pelaajana eteenpäin. 16-vuotias puolustaja pelasi viime kaudella Naisten Liigaa kuuden ottelun verran ja edusti Kiekko-Espoo Akatemiaa Naisten Mestiksessä 23 ottelussa.

- Jatkan todella hyvillä fiiliksillä Espoossa. Uuteen kauteen startataan nöyrällä asenteella. Olosuhteet ovat kehityksen ja viihtymisen kannalta loistavat. Jatkaminen joukkueessa tuntuu oikealta valinnalta. On kunnia saada olla osa meidän joukkuetta, Kanerva sanoo.

Hyökkääjä Elsa Talvitie pelasi viime kaudella kuusi Naisten Liiga-ottelua ja teki uransa ensimmäisen Liiga-maalin. Naisten Mestiksessä 17-vuotias hyökkääjä pelasi 31 ottelua ja iski siellä kovat 17+30 tehopisteet.

- Jatkan Espoossa tosi hyvillä fiiliksillä ja erityisesti hyvien treenimahdollisuuksien sekä joukkueen takia. Tällä on loistava ympäristö kehittyä. Joukkueeseen tuon hyvää fiilistä positiivisella asenteella, Talvitie kommentoi.

Hyökkääjä Erica Grönlund pelasi neljä ottelua viime kaudella Naisten Liigassa ja 30 ottelua Naisten Mestiksessä. Nuori hyökkääjä odottaa tulevalta kaudelta kehittymistä ja suurempaa roolia joukkueessa.

- Päädyin jatkamaan Espoossa, koska meillä on hyvä yhteishenki ja olen viihtynyt erittäin hyvin joukkueessa. Ja Espoo on hyvä paikka mulle kehittyä. Odotukset kaudelle on, että saisin ottaa roolia enemmän joukkueessa ja tietenkin kehittyä pelaajana. Jäälle tuon nuorta energiaa ja periksiantamattomuutta, Grönlund sanoo.


Sopimustilanne 23.6.

Maalivahdit:

Tiia Pajarinen
Alexandra Väyrynen

Puolustajat:

Bianca Kanerva
Ada Eronen

Hyökkääjät:

Elsa Talvitie
Erica Grönlund
Julia Schalin