Viitasuo täydentää Kiekko-Espoon pakistoa

17.08.2020

Kiekko-Espoon naisten joukkue täydentyy jatkosopimuksen tehneellä Ella Viitasuolla. Viitasuo on nuoresta 24 vuoden iästään huolimatta kokenut liigapuolustaja, joka debytoi naisten SM-sarjassa Team Oriflamen riveissä kaudella 2012-2013.

Espoossa Viitasuo on noussut joukkueen tukipilareihin ja pääsääntöisesti hän on pelannut kahdessa ensimmäisessä pakkiparissa. Sopimuksen myötä hänellä alkaa nyt viides kausi espoolaisjoukkueessa.

- Korona vaikutti osittain suunnitelmiin, mutta isoin vaikuttava tekijä Espoossa jatkamiseen on hyvin organisoitu harjoittelu sekä hyvä fiilis joukkueessa. Meillä on tosi hauskaa yhdessä ja pääsemme haastamaan itseämme treeneissä niin poikien kanssa kuin omassa joukkueessamme, Viitasuo toteaa.

Kevät ja kesä ovat olleet myös Viitasuolle hyvin poikkeuksellista aikaa, sillä harjoitteleminen ei ole ollut tavanomaista.

- Paljon olen tehnyt yksin treenejä tai sitten pienemmässä ryhmässä. Tämä on ollut poikkeuksellisen pitkä kesätreenipätkä sekä monelle pitkä aika ilman jääharjoituksia, Viitasuo pohtii.

Sen vuoksi Viitasuo onkin innoissaan, kun on päässyt pitkästä aikaa jälleen joukkueen mukaan tekemään töitä.

Kiekko-Espoon kausi alkaa 5. syyskuuta vierasottelulla HIFK:ta vastaan.

Teksti: Joni Hildén

Kuva: Riku Laukkanen