Villilä ja Leinonen jatkavat Espoossa - "Mestaruus tavoitteena"

18.05.2021

Kiekko-Espoo on solminut jatkosopimukset puolustaja Tea Villilän ja hyökkääjä Emmi Leinosen kanssa. Olympialaisissakin Suomea edustaneella Villilän alkaa sopimuksen myötä Espoossa jo kuudes kausi.

- Espoo on minulle ollut jo pitkään kuin toinen perhe ja perhettä ei jätetä. Se voittamisen kulttuuri, joka näkyy joukkueen arjessa, treeneissä, pelaamisessa ja pelaajissa sekä taustajoukoissa, sitä ei ole muualla, Villilä toteaa.

Villilän kanssa samaan aikaan Espooseen tullut Emmi Leinonen viihtyy myös Espoossa, hänelle alkava kausi on viides espoolaisnutussa, sillä kaudella 2018-19 Leinonen ei pelannut ollenkaan. Kokenut hyökkääjä lähtee uuteen kauteen innostunein mielin.

- Viime kausi huipentui mestaruuteen ja sitä lähdetään tavoittelemaan myös tulevaltakin kaudelta. Sen lisäksi tavoitteena on, että saisi joukkueelle ja itselle ehjän kauden, Leinonen pohtii.

Mestaruus on tavoitteena Villilälläkin. Molemmilla on myös toisenlainen toive tulevan kauden suhteen.

- Jospa saataisiin pelata taas yleisölle, Leinonen paaluttaa.

- Toivottavasti korona helpottaisi, niin saisimme meidän tukijoukkomme jälleen takaisin katsomoihin, Villilä jatkaa.

Kiekko-Espoolla on kasassa Villilän ja Leinosen sopimusten jälkeen nyt kahdeksan pelaajasopimusta. Uusia pelaajauutisia on luvassa vielä tämän viikon aikana.

Teksti: Joni Hildén

Kuvat: Riku Laukkanen