Voittoputki sai jatkoa Kuortaneen kustannuksella

27.02.2022

Kiekko-Espoo ei kärsinyt tappiota sunnuntainakaan, kun Kuortane kaatui vieraissa 4-1. Ottelun ratkaisijaosasto löytyi kokeneesta kaartista, kuten lauantainakin. Voittomaaliksi jääneestä 2-1- osumasta vastasi olympiapronssimitalisti Elisa Holopainen.

- Paljon parempi startti oli kuin eiliseen peliin. Eilen oli nihkeätä ja vaikeata alussa, mutta tänään päästiin hyvin jalalla liikkeelle ja olimme ensimmäisestä erästä lähtien pelin päällä, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen totesi.

Ottelun toinen erä ei mennyt aivan käsikirjoituksen mukaan ja erän lopussa Kuortane pääsi vielä tasoihin ja pelistä oli tulla espoolaisille vaikea. Kolmannessa erässä löytyi vielä yksi vaihde Kiekko-Espoon koneesta, joka sinetöi voiton.

- Kolmannen erän ratkaisuhetkillä tietyllä tavalla konkaripelaajat astuivat esiin ja tekivät siihen 3-1 sekä viimeisen vielä tyhjiin, Haapanen iloitsi.

Viikonloppuun espoolaiset lähtivät muuttuneella ja ennen kaikkea nuorella kokoonpanolla liikkeelle. Pelillä oli pelaajia, joita ei usein nähty syksyn karkeloissa.

- Saimme nuoria pelaajia ajettua sisään, niin se lämmittää mieltä, Haapanen myhäili.

Joukkueen pelit jatkuvat seuraavan kerran keskiviikkona, kun kotihalliin vastaan luistelee HIFK. Edessä on taatusti tiukka kamppailu, sillä helsinkiläisjoukkue on aloittanut kevään vahvasti ja se on todellinen tasomittari tällä hetkellä, missä mennään. Ottelu Tapiola 2- hallissa alkaa kello 19:05.

Teksti: Joni Hildén