Zielinskalle uran ensimmäinen liigamaali - Kiekko-Espoo palasi voittojen tielle

05.03.2022

Kiekko-Espoo palasi voittojen tielle lauantaina kaatamalla Kärpät Tapiolassa 7-0. Ottelun juhlituin sankari oli kaksi maalia viimeistellyt Julia Zielinska. Zielinskalle maalit olivat hänen liigauransa ensimmäiset.

- Olin ihan innoissani ja tunne oli aivan mahtava, kun ensimmäinen maali syntyi. Kaikki olivat todella iloisia siitä. Se oli todella mukavaa, Zielinska kertoi.

Zielinska avausosuman syntyi toisen erän puolivälissä ajassa 30:46. Maalillaan puolalaispuolustaja vei kotijoukkueen jo 3-0- johtoon.

- Pelasimme viidellä viittä vastaan, Emilia Vesa pudotti kiekon minulle, kun pyysin sitä. Tulin hieman keskelle ja lauoin kiekon yläkulmaan. Se oli oikein hieno maali, Zielinska kertasi osumaansa.

Keskiviikkona espoolaiset kärsivät kauden avaustappion, mutta lauantaina ääni kellossa oli toisenlainen. Vaikka alkuun näyttikin hieman siltä, että tehoja ei meinaa edelleenkään löytyä, iski kotijoukkue peräti seitsemän maalia.

- Ottelu oli meiltä parempi kuin HIFK-peli. Olimme tänään paremmin organisoituja ja pelasimme joukkueena paremmin, Zielinska pohti.

Takana on joukkueella kova viikko, josta tähän mennessä tuloksena on ollut voitto ja tappio. Pelit jatkuvat vielä sunnuntaina, kun Tapiolaan saapuu Kuortane.

- Tulemme voittamaan huomenna, kun pelaamme yhtä hyvin kuin pelasimme tänään. Toivon meidän voittavan huomenna, Zielinska totesi.

Ottelu Kuortanetta vastaan alkaa sunnuntaina Tapiola 2-hallissa kello 15:35.

Teksti: Joni Hildén