Turvallisuus kotiotteluissa

Turvallisuus Kiekko-Espoo Naisten kotiotteluissa


Poikkeusolojen aikana Kiekko-Espoo Naisten kotiotteluissa noudatetaan valtakunnallisia ja paikallisia viranomaismääräyksiä. Pyydämme paikalle saapuvaa yleisöä lukemaan ottelutapahtuman turvallisuusohjeet huolellisesti läpi ennen otteluun saapumista ja huomioimaan ohjeistuksen koko ottelutapahtuman ajan.

- Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä kaikilta yli 12-vuotiailta, jos vain terveydellinen tilanteesi antaa siihen mahdollisuuden.

- Ottelutapahtumaan osallistuminen vain terveenä

- Saavu paikalle hyvissä ajoin ja poistu ottelusta rauhallisesti turvavälit huomioiden

- Käytä käsidesiä heti hallille saavuttuasi

- Suosittelemme ennakkolipun ostamista (www.lippuautomaatti.fi/naisetliiga) Lipun hinta ennakkoon ostettuna 13/10€

- Lippuja on myynnissä myös hallilla, mutta vallitsevasta tilanteesta johtuen emme ota vastaan käteistä. Maksuvälineenä käy vain korttimaksu. Lipun hinta hallilta ostettuna 15/12€

- Valmistaudu kertomaan puhelinnumerosi lipunmyyntiin, jos ostat pääsylipun vasta hallilta. Puhelinnumerot kerätään vain mahdollisen altistumisen tiedottamista ja jäljittämistä varten. Numeroita käyttää vain viranomainen tartuntaketjun selvitystyöhön. Suosittelemme myös Koronavilkku-sovelluksen lataamista (www.koronavilkku.fi)

- Huomioi turvavälit. Katsomossa istutaan oman seurueen kesken ja vältetään lähikontaktia muihin seurueisiin. Otathan turvavälit huomioon myös erätaukojen aikana

Tehdään yhdessä turvallinen ottelutapahtuma.


Osta liput ennakkoon

Saavu otteluun edullisesti ja turvallisesti joko ennakkolipuilla tai kausikortilla.