UUTISET

Kiekko-Espoo kukisti Kuortaneen tiukassa väännössä Tapiolassa 2-1. Peli oli hyvin niukkamaalinen ja pitkään näytti siltä, että lauantaina tapaan ratkaisua jouduttaisiin hakemaan jatkoajan kautta. Julia Schalin oli kuitenkin toista mieltä, kun päästiin kolmanteen erään.

Kiekko-Espoo jatkoi voittojen tiellä kotiavauksessaan lauantaina, kun Ilves kaatui 6-2. Ottelun ehdottomaksi sankariksi nousi kolme maalia viimeistellyt Lisette Täks. Täksin peliä ei jätetty huomiotta myöskään valmennusjohdossa.

Kiekko-Espoo aloitti kauden viikonloppuna voitolla ja tappiolla. Lauantaina KalPaa vastaan tiukan pelin jälkeen kuopiolaiset veivät ottelun nimiinsä 3-2. Ensimmäisessä erässä KalPa meni kahden maalin karkumatkalle, mutta toisessa erässä Kiekko-Espoo tuli ensin maalin päähän ja sitten tasoihin. Ratkaisu nähtiin kolmannen erän viimeisellä minuutilla....

Puolustaja Tea Villilä jatkaa Kiekko-Espoon Naisten Liiga-joukkueessa tulevalla kaudella. Kokenut puolustaja on edustanut espoolaista joukkuetta pääsarjatasolla jo yhdeksän kauden ajan. Kymmenettä kautta Kiekko-Espoon paidassa aloittava Villilä kokee Espoon tuoneen peliuralleen paljon.