UUTISET

Sarjan nuorimpiin pelaajiin menneellä kaudella lukeutunut Julia Schalin jatkaa Kiekko-Espoossa myös tulevalla kaudella. Poikajunioreista Naisten Liigaan siirtynyt Schalin esitti viime kaudella varmoja otteita ja sai siitä kiitokseksi myös peliaikaa.

Pudotuspelien MVP:ksi valittu Tiia Pajarinen jatkaa uraansa hallitsevan Suomen mestarin Kiekko-Espoon riveissä myös kaudella 2021-2022. Ilmiömäisiä torjuntoja esittänyt Pajarinen lähtee tulevaan kauteen itsevarmuutta uhkuen.

Kiekko-Espoo Naisten kauden 2021-2022 valmennustiimi on kasassa. Sami Haapanen jatkaa joukkueen päävalmentajana myös tulevalla kaudella ja Markku Tiinus palaa Kiekko-Espoon valmennustiimiin valmentajan roolissa. Maalivahtivalmennuksesta vastaa tuttuun tapaan Risto Jaakkola ja fysiikkavalmennuksesta Viola Kaukonen.

Kiekko-Espoo Naisten aidot Game Worn-pelipaidat ovat nyt myynnissä Huuto.net:issä! Ostamalla paidan saat aidon mestaruuspaidan itsellesi ja tuet samalla Kiekko-Espoo Naisten toimintaa. Huutoaikaa on keskiviikkoon 7.4. klo 21.00 saakka.

Kiekko-Espoo voitti KalPan 3-2 neljännessä finaaliottelussa Kuopiossa ja ratkaisi samalla Suomen mestaruuden. Tässä ratkaisevan kamppailun maalikooste.

Kiekko-Espoo voitti Suomen mestaruuden ottamalla 3-2- voiton KalPasta. Kuopiossa pelatun neljännen finaaliottelun ratkaisijaksi nousi Annina Rajahuhta, joka iski kiekon maaliin vain kolme ja puoli minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Suomen naisten maajoukkueen MM-leiriryhmä on valittu. Ryhmään on valittu neljä pelaajaa Kiekko-Espoosta. Mukana on jo MM-kisoissa aiemmin pelanneet puolustajat Nelli Laitinen ja Ella Viitasuo sekä jo viime vuonna joukkueeseen valittu Emmi Rakkolainen.

Kiekko-Espoo ei pystynyt katkaisemaan sarjaa tiistaina Tapiolassa, vaan KalPa haki 5-2- voiton vieraskaukalosta. Kuopiolaiset tulivat otteluun kovalla sykkeellä ja vain 27 sekuntia ehti kulua, kun espoolaispelaaja löytyi jäähyaitiosta ja siitä 17 sekuntia, kiekko oli Tiia Pajarisen selän takana.