UUTISET

Hallitseva Suomen mestari Kiekko-Espoo on tehnyt jatkosopimukset Janina Aron, Tinja Haukijärven, Nea Katajamäen, Sofia Nuutisen ja Reetta Valkjärven kanssa. Jokainen heistä on kuulunut jo useamman vuoden espoolaisten vakiokokoonpanoon.

Kiekko-Espoon naisten joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla ja uusina tulijoina Espooseen liittyvät kokeneet maajoukkuetähdet Elisa Holopainen ja Minttu Tuominen. Holopainen on pelannut koko uransa Kuopiossa KalPan riveissä ja hakee nyt uralleen uusia tuulia Espoosta.

Sarjan nuorimpiin pelaajiin menneellä kaudella lukeutunut Julia Schalin jatkaa Kiekko-Espoossa myös tulevalla kaudella. Poikajunioreista Naisten Liigaan siirtynyt Schalin esitti viime kaudella varmoja otteita ja sai siitä kiitokseksi myös peliaikaa.

Pudotuspelien MVP:ksi valittu Tiia Pajarinen jatkaa uraansa hallitsevan Suomen mestarin Kiekko-Espoon riveissä myös kaudella 2021-2022. Ilmiömäisiä torjuntoja esittänyt Pajarinen lähtee tulevaan kauteen itsevarmuutta uhkuen.

Kiekko-Espoo Naisten kauden 2021-2022 valmennustiimi on kasassa. Sami Haapanen jatkaa joukkueen päävalmentajana myös tulevalla kaudella ja Markku Tiinus palaa Kiekko-Espoon valmennustiimiin valmentajan roolissa. Maalivahtivalmennuksesta vastaa tuttuun tapaan Risto Jaakkola ja fysiikkavalmennuksesta Viola Kaukonen.

Kiekko-Espoo Naisten aidot Game Worn-pelipaidat ovat nyt myynnissä Huuto.net:issä! Ostamalla paidan saat aidon mestaruuspaidan itsellesi ja tuet samalla Kiekko-Espoo Naisten toimintaa. Huutoaikaa on keskiviikkoon 7.4. klo 21.00 saakka.

Kiekko-Espoo voitti KalPan 3-2 neljännessä finaaliottelussa Kuopiossa ja ratkaisi samalla Suomen mestaruuden. Tässä ratkaisevan kamppailun maalikooste.