UUTISET

Tervetuloa Kiekko-Espoon Naisten blogi-muotoisten pelaajaesittelyjen pariin. Pelaajaesittelyt on kirjoittanut #kesäduuniOPnpiikkiin kautta kesätyöntekijämme Fanni. Seuraavaksi esittelyvuorossa on tänään 21 vuotta täyttävä Nea Ruuskanen.

Tervetuloa Kiekko-Espoon Naisten blogi-muotoisten pelaajaesittelyjen pariin. Pelaajaesittelyt on kirjoittanut #kesäduuniOPnpiikkiin kautta kesätyöntekijämme Fanni. Neljäntenä esittelyvuorossa on tänään 19 vuotta täyttävä Linnea Melotindos.

Tervetuloa Kiekko-Espoon Naisten blogi-muotoisten pelaajaesittelyjen pariin. Pelaajaesittelyt on kirjoittanut #kesäduuniOPnpiikkiin kautta kesätyöntekijämme Fanni. Kolmantena esittelyvuorossa on tänään synttäreitään viettävä Janina Aro.

Tervetuloa Kiekko-Espoon Naisten blogi-muotoisten pelaajaesittelyjen pariin. Pelaajaesittelyt on kirjoittanut #kesäduuniOPnpiikkiin kautta kesätyöntekijämme Fanni. Toisena vuorossa on jälleen päivän synttärisankari, Reetta Valkjärvi.

Tervetuloa Kiekko-Espoon Naisten blogi-muotoisten pelaajaesittelyjen pariin. Pelaajaesittelyt on kirjoittanut #kesäduuniOPnpiikkiin kautta kesätyöntekijämme Fanni. Ensimmäisenä vuorossa on päivän synttärisankari Minttu Tuominen.

Jatkossa Kiekko-Espoon väreissä pelaavan Espoo Naisten Liigajoukkueen runko kaudelle 2019-2020 koostuu etupäässä kuluneen kauden Suomen Mestareista.

Blues Naiset on Suomen kaikkien aikojen menestynein naisten jääkiekkojoukkue ja hallitseva Suomen mestari. Kauden 2018-2019 joukkueesta viisi pelaajaa oli mukana voittamassa Suomelle historiallista MM-hopeaa Espoossa 4.-14.4.2019 pelatuissa Naisten MM-kisoissa.