UUTISET

Kiekko-Espoon Naisten Liiga-joukkue on solminut neljä jatkosopimusta ja kaksi uutta pelaajasopimusta. Hyökkääjät Emmi Rakkolainen, Anni Montonen, puolustaja Reetta Valkjärvi ja maalivahti Minja Drufva jatkavat Kiekko-Espoossa. Uusina kasvoina Espoossa nähdään Team Kuortaneesta Kivikovaan siirtyvä hyökkääjä Lisette Täks ja Helsingin IFK:ssa...

Kiekko-Espoon Naisten Liiga-joukkue solmi viisi jatkosopimusta kaudelle 2022-23. Maalivahdit Tiia Pajarinen, Alexandra Väyrynen, puolustaja Bianca Kanerva ja hyökkääjät Elsa Talvitie ja Erica Grönlund jatkavat Kiekko-Espoossa.

Kiekko-Espoo Naisten aidot Game Worn-pelipaidat ovat nyt myynnissä Huuto.net:issä! Ostamalla paidan saat aidon mestaruuspaidan itsellesi ja tuet samalla Kiekko-Espoo Naisten toimintaa. Huutoaikaa on sunnuntaihin 19.6. klo 23.59 saakka.

Kiekko-Espoon Naisten Liiga-joukkue kaudelle 2022-23 rakentuu kovaa vauhtia. Tällä hetkellä U18 Tyttöjen MM-kisoissa pelaavat Ada Eronen ja Julia Schalin jatkavat Kiekko-Espoossa myös tulevalla kaudella. Molemmat nuoret kiekkoilijat pelaavat lisäksi jalkapalloa Kansallisessa Liigassa FC Hongassa.

Kiekko-Espoo voitti mestaruuden sunnuntaina voittamalla viidennen finaaliottelun HIFK:ta vastaan 8-3. Millaista oli Espoossa mestaruuden ratkettua?

- Joukkue kasvoi neljännen pelin jälkeen yhteen. Kyllä me päätettiin kimpassa, että kaikki lyödään likoon. Tiedettiin IFK:n olevan helvetin kova, mutta onneksi pystyttiin tänään hoitamaan, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen toteaa.

Naisten Liigan kolmas finaaliottelu Kiekko-Espoon ja HIFK:n välillä päättyi helsinkiläisjoukkueen voittoon 6-3- numeroin. Suurin odotuksin otteluun lähtenyt espoolaisryhmä ei saanut alussa pakettiaan rullaamaan ja helsinkiläiset onnistuivat iskemään pari maalia ensimmäiseen erää.