UUTISET

Kiekko-Espoon naiset haluaa turvata myös jatkuvuutta. Sitä joukkueeseen tuovat nuoret hyökkääjät Elsa Talvitie, Roosa Vuosalmi ja Mira Saarinen sekä puolustaja Heta Paasilinna. Viime kaudella Akatemiassa ja nuorten joukkueessa pelanneet pelaajat lähtevät lunastamaan pelipaikkaa edustusjoukkueesta.

Sofia Nuutinen jatkaa uraansa Kiekko-Espoon riveissä myös tulevalla kaudella. Nuutinen on vuosien saatossa vakiinnuttanut paikkansa espoolaisten riveissä ja ollut kullanarvoinen pelaaja valmennukselle.

Kiekko-Espoon naisten joukkueeseen liittyy neljä maalivahtia. Sopimuksen ovat tehneet viime kaudella ykkösmaalivahtina pelannut Tiia Pajarinen ja luukkuvahdiksi viime vuonna noussut Minja Drufva sekä loukkaantumisesta kärsinyt Erica Jaskari. Nelikon täydentää Akatemian puolella pelannut Alexandra Väyrynen.

Kiekko-Espoon naisissa tulevalla kaudella jatkava Reetta Valkjärvi on viihtynyt Espoossa todella hyvin viimeisen viiden vuoden ajan. Valkjärven päätökseen jatkamisesta vaikutti onnistunut verkostointi työelämään ja työ, jonka on pystynyt yhdistämään urheiluun.