UUTISET

Kiekko-Espoo Naisten kauden 2021-2022 valmennustiimi on kasassa. Sami Haapanen jatkaa joukkueen päävalmentajana myös tulevalla kaudella ja Markku Tiinus palaa Kiekko-Espoon valmennustiimiin valmentajan roolissa. Maalivahtivalmennuksesta vastaa tuttuun tapaan Risto Jaakkola ja fysiikkavalmennuksesta Viola Kaukonen.

Kiekko-Espoo Naisten aidot Game Worn-pelipaidat ovat nyt myynnissä Huuto.net:issä! Ostamalla paidan saat aidon mestaruuspaidan itsellesi ja tuet samalla Kiekko-Espoo Naisten toimintaa. Huutoaikaa on keskiviikkoon 7.4. klo 21.00 saakka.

Kiekko-Espoo voitti KalPan 3-2 neljännessä finaaliottelussa Kuopiossa ja ratkaisi samalla Suomen mestaruuden. Tässä ratkaisevan kamppailun maalikooste.

Kiekko-Espoo voitti Suomen mestaruuden ottamalla 3-2- voiton KalPasta. Kuopiossa pelatun neljännen finaaliottelun ratkaisijaksi nousi Annina Rajahuhta, joka iski kiekon maaliin vain kolme ja puoli minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Suomen naisten maajoukkueen MM-leiriryhmä on valittu. Ryhmään on valittu neljä pelaajaa Kiekko-Espoosta. Mukana on jo MM-kisoissa aiemmin pelanneet puolustajat Nelli Laitinen ja Ella Viitasuo sekä jo viime vuonna joukkueeseen valittu Emmi Rakkolainen.

Kiekko-Espoo ei pystynyt katkaisemaan sarjaa tiistaina Tapiolassa, vaan KalPa haki 5-2- voiton vieraskaukalosta. Kuopiolaiset tulivat otteluun kovalla sykkeellä ja vain 27 sekuntia ehti kulua, kun espoolaispelaaja löytyi jäähyaitiosta ja siitä 17 sekuntia, kiekko oli Tiia Pajarisen selän takana.

Kiekko-Espoo nollasi jo toistamiseen KalPan finaalisarjassa, kun toisessa ottelussa kuopiolaiset kaatuivat 2-0. Kuopiossa pelatun ottelun ehdottomaksi sankariksi nousi Tiia Pajarinen, joka piti maalinsa puhtaana 31 torjunnalla.

Kiekko-Espoo aloittaa finaalisarjan KalPaa vastaan kotiottelulla lauantaina. Ottelusarjasta on luvassa kiihkeää taistelua ja odotukset ovat olleet kovat. Vuosi sitten joukkueiden piti jo kohdata finaalissa, mutta silloin korona tuli ja esti tuon sarjan.