UUTISET

Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen oli tyytyväinen joukkueensa voittoon, mutta harmitteli koneiden hidasta käynnistymistä.

Kiekko-Espoo päätti syyskauden kotiotteluiden osalta maukkaaseen 7-0-voittoon Lukosta. Ottelun yksi hahmoista oli Guido'sin nälkäisimmäksi pelaajaksikin valittu Erica Grönlund. Nuorukainen laittoi kiekon kahdesti raumalaisten maaliin.

Kiekko-Espoolle voitto Kuortaneesta 5-1- numeroin. Ottelun yksi ehdottomista sankareista oli Tinja Haukijärvi, joka teki maalin ja antoi kolme maaliin johtanutta syöttöä. Ottelussa ykköskenttä oli muutenkin liekeissä, sillä se vastasi peräti neljästä kotijoukkueen osumasta.

Kiekko-Espoo kohtasi Naisten Liigassa tällä viikolla HIFK:n, KalPan, sekä Team Kuortaneen. Keskiviikon paikalliskamppailu HIFK:ta vastaan päättyi jatkoajalla kotijoukkueen voittoon ja tiukat kamppailut KalPaa sekä Team Kuortanetta vastaan päättyi myös kotijoukkueiden voittoon. Käteen espoolaisille jäi viikosta yksi piste, mutta valmentaja Johanna...

Kiekko-Espoo kaatoi Ilveksen jatkoajalla numeroin 2-1. Tasaisen ottelun sankariksi nousi Lisette Täks, joka iski kiekon maaliin ajassa 64:31. Täksillä oli kova halu ratkaista peli jo varsinaisen peliajan lopussa, kun hän pääsi jäähyltä.