UUTISET

Kiekko-Espoon tappioputki sai jatkoa sunnuntaina Hämeenlinnassa, kun HPK kaatoi espoolaiset 2-1. Pitkän 127 minuutin nollaputken jälkeen saatu maalikaan ei saanut ilonkaretta vierailijoiden naamalle, kun kolmas perättäinen tappio oli tullut.

HPK nollasi 2-0 Kiekko-Espoon Tapiolassa lauantaina. Hämeenlinnalaisten sankarittareksi nousi Pia Dukaric, joka osui kiekon tielle monessa espoolaisten hyvässä maalintekopaikassa. Tappio kirpaisi kotijoukkueen leirissä syvästi eikä päävalmentaja Sami Haapanen ollut lähelläkään tyytyväisyyttä.

Kinkut on ehditty jo sulattelemaan ja uuden vuoden paukut paukuttelemaan. On aika siirtyä taas kaukalon puolelle, kun Kiekko-Espoo kohtaa kotikaukalossaan Tapiolassa HPK:n lauantaina kello 14:50. Ottelussa mitataan joukkueiden voimasuhteet, kun ylempi loppusarja pääsee vauhtiin.

Kiekko-Espoo hävisi niukasti 2-4 kiinalaiselle KRS Vanke Raysille Vierumäellä pelatussa ystävyysottelussa. Espoolaisittain ottelu alkoi hyvin, kun joukkue sai pelata useamman ylivoiman peräkkäin ja lopulta erän puolivälissä verkot heiluivat.