UUTISET

Kiekko-Espoon kauden 2020-2021 joukkueen rakentaminen etenee. Nyt jatkosopimuksen ovat allekirjoittaneet espoolaisjoukkueen kokeneet pelaajat, puolustaja Tea Villilä ja hyökkääjä Reetta Valkjärvi. Heidän lisäkseen myös nuori puolustaja Ada Eronen jatkaa espoolaisryhmässä.

Kuortaneella loistanut Emilia Vesa siirtyy Kiekko-Espoon riveihin. Vesa on pelannut viimeiset neljä kautta, koko liigauransa Kuortaneen riveissä. Helsingistä kotoisin olevan HJK:n kasvatin ura on ollut nousujohteinen ja viime kausi oli hänen paras tähän mennessä.

Kiekko-Espoon riveissä nähdään tulevallakin kaudella ykköskentässä viilettäneet puolustajat Nelli Laitinen ja Minttu Tuominen sekä hyökkäyspäässä tuhoa vastustajan päässä tehnyt Tinja Haukijärvi.

Kiekko-Espoon naisten tuore hankinta on Julia Schalin. Espoon Bluesin paidassa pelannut 14- vuotias Schalin on pelannut koko uransa tähän asti ainoastaan poikien pelejä ja siirtyy vasta nyt naisten kiekon pariin.

Päättyneellä kaudella runkosarjan voiton ottanut Kiekko-Espoon naiset jatkaa viime kaudelta tutulla valmennuksella. Joukkueen päävalmentajana toimii tuttuun tapaan Sami Haapanen ja hänen valmennustiiminsä muodostavat kakkosvalmentajana Timo Löppönen, maalivahtivalmentajana Risto Jaakkola ja fysiikasta vastaa Viola Kaukonen.

Naisten Liigassa 14 kautta pelannut Christine Posa on päättänyt laittaa luistimet naulaan. Pelivuosistaan 11 kautta Espoossa viilettänyt Posa ehti pelaamaan 304 runkosarjan ottelua ja 14 maaottelua.

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsi kauden 2019-2020 parhaat pelaajat. Heidän joukossaan on Kiekko-Espoon nuori ykköskentän puolustaja Nelli Laitinen. Laitinen palkittiin Päivi Halonen- palkinnolla, joka ojennetaan parhaalle puolustajalle.

Espoon Kiekkoseuralla on pitkät perinteet ringeten SM-sarjassa aina vuodesta 1991 lähtien, josta joukkue on pelannut SM-sarjaa yhtäjaksoisesti aina tähän päättyneeseen kauteen asti.

Kiekko-Espoo ry on Suomen suurin jääurheiluun erikoistunut junioriseura ja Espoon naisten joukkue Suomen menestynein naisten joukkue. Haluaisitko sinä mukaan kehittämään espoolaisten tyttöjen pelaajapolkua?