Annina Rajahuhta siirtyy Kiinan Kunluniin

19.10.2017


Espoon kärkihyökkääjiin alkukaudella kuulunut Annina Rajahuhta on saanut ammattilaissopimuksen kiinalaiseen Kunlund Redstarsin joukkueeseen ja siirtyy sen myötä kiekkoilemana hieman Espoota idempään. Joukkueessa pelaa entuudestaan myöskin Espoosta lähtöisin oleva Noora Räty. Valmennuksessa toimivat suomalaisista Saara Niemi sekä Santeri Matikainen.

Menetys on tietenkin iso, mutta seura ja joukkue on myös erittäin iloinen Anninan puolesta. Blues toivottaa  "Annikselle" paljon tsemppiä matkaan! On hienoa, että myös naispelaajille on lisääntyviä mahdollisuuksia kiekkoilla ihan ammatikseen.


Vaikka lähtö aiheuttaa Rajahuhdalle myös kaksijakoisia ajatuksia, starttaa hän matkaan hyvillä mielin

-Harmittaa tietenkin lähteä kesken kauden joukkueesta ja jättää Bluesissa aloitettu projekti kesken, mutta tällaisia mahdollisuuksia saa naisten jääkiekon parissa todella harvoin. Ammatikseen pelaaminen on jotain, mistä olen aiemmin vain pystynyt haaveilemaan ja nyt minulla on oikeasti mahdollisuus elää urheilijan arkea joka ikinen hetki. Olen tästä mahdollisuudesta erittäin onnellinen ja kiitollinen. Se saa minut uskomaan, että unelmat toteutuvat. Kiitos vielä koko naisten joukkueelle sekä Bluesin B-Akatemian poikajoukkueelle alkukaudesta ja tsemppiä tuleviin peleihin!

Myös valmentaja Sami Inkiläinen toivottaa Anninalle tsemppiä tulevaan, ja katsoo samalla eteenpäin tulevaan viikonloppuun.

-Hieno juttu Annikselle ja vaikka pisteiden valossa tehokkain hyökkääjä onkin pois täytyy muistaa, ettei hän siellä ole yksin pelannut vaan joukkueena ollaan menty tähänkin asti, nyt vain etsitään sille pelipaikalle sopiva pelaaja. Onneksi meillä on laaja materiaali ja onnistumisia on saatu muutenkin laajalla rintamalla niin ei meillä tässä mitään hätää ole. Mintun toipuminen pelikuntoon on tietysti myös hyvä asia, eiköhän me saada jälleen hyvä viikonloppu aikaan.