Kiekko-Espoolle kauden eka tappio "Oltiin lampaita"

08.12.2019

Kiekko-Espoo koki kauden ensimmäisen tappion varsinaisella peliajalla, kun Oulun Kärpät haki 7-3- voiton Tapiolasta. Ottelun ratkaisu nähtiin jo ensimmäisessä erässä, kun Kärpät onnistui iskemään kahdesti läpiajosta saman alivoiman aikana.

- Ei me siitä toivuttu oikeastaan missään vaiheessa. Toki tuo lopun kiri tai yritys kiriin, oli ihan ok. Kyllä me epäonnistuu isosti monella osa-alueella, Kiekko-Espoon päävalmentaja Sami Haapanen harmitteli.

Haapanen oli sanoissaan vielä melko diplomaattinen, mutta samaa ei voida sanoa joukkueen ykkössentteristä Emmi Rakkolaisesta. Harmituksen näki jo kaukaa eikä sanoissa säästelty, kun kuukauden pelaajaksi valittu hyökkääjä suomi itseään ja joukkuettaan.

- Olihan se aika kiivas kamppailu, mutta kyllä me siinä aika lampaiksi jäätiin.

- En tiedä oliko valmistautuminen vai mikä, mutta ei pystytty voittamaan kaksinkamppailuita ja kiekot pomppivat vähän sinne sun tänne. Tehtiin virheitä, mistä kaveri pääsi rankaisemaan, Rakkolainen tuumasi.

Kiekko-Espoolla on mahdollisuus nollata tappiopeli heti, kun joukkue kohtaa sunnuntaina Vierumäellä Kunlun Red Starin. Ottelu alkaa kello 14:45.

Teksti ja kuva: Joni Hildén