Kiekko-Espoon Naisten Liiga-joukkueen valmennus kaudella 2022–23

25.03.2022
Kuva: 002 Production
Kuva: 002 Production

Naisten Liigassa pelaava Kiekko-Espoo on nimennyt valmentajat tulevalle kaudelle 2022-23. Päävalmentajana jatkaa Sami Haapanen ja valmentajana tulevana kaudella toimii Johanna Leskinen. Maalivahtivalmentajana jatkaa Risto Jaakkola ja fysiikkavalmentajana Viola Kaukonen.

Johanna Leskinen on toiminut kuluvalla kaudella Kiekko-Espoon Akatemia-joukkueen päävalmentajana Naisten Mestiksessä.

- Haluamme saada oman seuran sisällä valmentajia eteenpäin, ja on hienoa saada Johanna ensi kaudelle mukaan Naisten Liiga-joukkueen valmennustiimiin. Ensi kaudella on myös tilausta joukkueen nuorentamiselle, ja nuoret pelaajat, jotka tähtäävät Liigan kokoonpanoon ovat Johannalle tuttuja Mestis-pelaamisen kautta, kommentoi päävalmentaja Sami Haapanen.

Johanna Leskinen odottaa innolla tulevaa kautta valmentajan roolissa ja arkea Naisten Liigan kanssa.

- Kyllä se aika hurjalta tuntuu, että 5 vuotta sitten lupauduin auttamaan tyttökiekkokouluun ja nyt olen päättämässä toista kautta naisten Mestis-joukkueen vastuuvalmentajana ja siirtymässä Naisten Liiga-joukkueen mukaan. Iso kiitos tästä menee seuralle ja seuran toimihenkilöille, jotka ovat uskaltaneet antaa tällaiselle valmentajan uraa aloittelevalle mahdollisuuden kehittyä ja ottaa vastuuta pelaajien kehittämisestä. Innolla odotan tulevaa kautta ja kaikkea mitä se tuo tullessaan, Johanna Leskinen kommentoi.

- Kiekko-Espoolla on Naisten Liigassa ollut aina osaava ja yhtenäinen valmennustiimi. Valmennustiimissä riittää kokemusta ja ammattitaitoa. Jatkuva menestys ja kehitys ovat myös merkki toimivasta yhteistyöstä, ja jokaisella on ne kuuluisat omat vahvuudet. Toivottavasti voin tuoda valmennustiimin vielä jotain pientä lisää, jolla saadaan pelaajien taitoja ja osaamista vietyä eteenpäin, Leskinen jatkaa.

Naisten Liigan valmennus kaudella 2022-23

Päävalmentaja Sami Haapanen

Valmentaja Johanna Leskinen

Mv-valmentaja Risto Jaakkola

Fysiikkavalmentaja Viola Kaukonen

Kiekko-Espoon Akatemia-joukkueen valmennus

Kiekko-Espoon Akatemia-joukkueen valmennus kaudelle 2022-23 on myös nimetty. Päävalmentajana toimii Casimir Öhman ja valmentajana Iiro Puntari. Öhman ja Puntari ovat toimineet joukkueen valmennuksessa myös tällä kaudella.

Naisten Akatemia-joukkueen valmennus kaudella 2022-23

Päävalmentaja Casimir Öhman

Valmentaja Iiro Puntari