Kiira Yrjänen loisti KalPaa vastaan

11.09.2021

Kiekko-Espoon naisten kauden ensimmäinen ottelu viime kauden finaalivastustajaa KalPaa vastaan päättyi 8-1. Ottelun tehokkaimpiin pelaajiin lukeutuivat Emmi Rakkolainen sekä joukkueen tuore kasvo Kiira Yrjänen.

- Olihan se hienoa pukea tuo paita päälle ja kun vielä oli kotipeli kyseessä, ja kun vielä uudet joukkuekaverit olivat vierellä, oli kiva fiilis, Yrjänen totesi pelin jälkeen.

Yrjänen iski ottelussa tehot 1+3 ja hänet valittiin myös Kiekko-Espoon joukkueen Guidon nälkäisimmäksi pelaajaksi kotijoukkueesta.

- Nelliltä tuli hyvä syöttö laitaan ja sitten pääsin veskarin kanssa kahdestaan, oli siitä hyvä laittaa kiekko maaliin, Yrjänen kertasi osumaansa.

Kiekko-Espoon otti ottelussa heti alusta lähtien kuskin paikan ja peli pyöri miltei koko ajan kuopiolaisten päädyssä. Peli-into näytti olevan kohdillaan kotijoukkueella, kun se vyörytti peliä kohti Tiina Ranteen vartioimaa maalia.

- Pääsimme paljon pitämään kiekkoa ja saimme jalat liikkeelle. Oli kyllä todella huippua päästä pelaamaan, niin näkyi meillä olevan intoa tänään viedä sitä peliä, Yrjänen pohti.

Ilon aiheita oli myös muita, sillä pitkän tauon jälkeen Tapiolan kakkoshallin lehtereille oli saanut ottaa yleisöä. Peliä oli seuraamassa 88 innostunutta katsojaa.

- Oli kyllä hienoa, että saatiin sitä fiilistä sinne halliin kanssa, Yrjänen kiitteli.

Kiekko-Espoon pelit jatkuvat viikon päästä lauantaina, jolloin Espooseen saapuu vierailulle Noora Rädyn vahvistama HPK. Tämän päivän joukkueet kohtaavat toisensa uudelleen taas viikon päästä sunnuntaina Kuopiossa.

Teksti: Joni Hildén