Kummiryhmä Espoo Icehearts tiistain vieraana

01.03.2019

Tiistain välierässä nähdään mukana myös Bluesin kummiryhmä, kun Espoo Iceheartsin tytöt tulevat paikan päälle kannustamaan ja pudottamaan aloituskiekon.

Kummina toimimisen myötä Blues Naiset haluaa olla aktiivisesti mukana tarjoamassa mahdollisuuksia ja kokemuksia Espoo Iceheartsin lapsille.

Peliin kutsumisen lisäksi esimerkkejä yhdessä tekemisestä on Ystäväpäivän luistelu Tiistilän kentällä, jossa Bluesista mm. kapteeni Minttu Tuominen oli tyttöjen seurana.

Espoo Iceheartsin sekä espoolaisten urheiluseurojen kummitoiminnan aloitus startattiin Susijengin matsissa Metro Areenalla viime vuoden marraskuussa. Blues Naiset on yksi näistä kummiseuroista.

Perinteisen kummitoiminnan eli kummikäyntien ja otteluvierailuiden lisäksi seurat ottavat Icehearts-ryhmiä mukaan myös omaan toimintaansa ja ohjaavat niitä.

-Toimintamalli on ainutlaatuinen, Espoo Iceheartsin toiminnanjohtaja Jyrki Tuukkanen innostuu.

- Yhteistyö seurojen kanssa tuo aivan uudenlaisia mahdollisuuksia kasvattajille lisätä lasten ja nuorten monipuolista harrastamista. Se tuo myös arkeen vaihtoehtoja.

Espoo tuli mukaan Icehearts-toimintaan vuonna 2013 perustamalla ensimmäisen ryhmänsä. Nyt kaupungissa on neljä poikaryhmää ja kaksi tyttöryhmää.

-Me espoolaiset urheiluseurat voimme kantaa tässä tärkeässä tehtävässä oman kortemme kekoon ja auttaa Iceheartsin kasvattajia tarjoamalla ryhmille vaihtoehtoisia lajeja ja harjoitusmalleja kokeiltavaksi. Otamme mielellämme Iceheartsin ryhmiä mukaan seuran joukkueiden harjoituksiin ja toivomme, että lapsia puree urheilukipinä ja sen lisäksi he löytävät joukkueissamme uusia kavereita ja mielekästä tekemistä vapaa-aikaan, korostaa seurojen osuutta yhteistyössä Tapiolan Hongan toiminnanjohtaja Anne Eklund.Espoo Icehearsin ottivat kummikseen Tapiolan Honka, Esport Honka, Espoon Tapiot, Westend indians, Blues naiset, Olarin Voimistelijat, Espoo Basket Team, Cetus, FC Honka ja Esport Oilers.

5.3 Blues - Kalpa/Kuortane Tapiola2 kello 16.30. Liput 10€